Warning: Undefined array key "id" in /customers/7/a/e/clan-pib.dk/httpd.www/includes/functions.php on line 13 Warning: Undefined array key "header" in /customers/7/a/e/clan-pib.dk/httpd.www/includes/functions.php on line 13 Warning: Undefined variable $return in /customers/7/a/e/clan-pib.dk/httpd.www/includes/functions.php on line 13 Warning: Undefined array key "id" in /customers/7/a/e/clan-pib.dk/httpd.www/includes/functions.php on line 13 Warning: Undefined array key "header" in /customers/7/a/e/clan-pib.dk/httpd.www/includes/functions.php on line 13 Warning: Undefined array key "id" in /customers/7/a/e/clan-pib.dk/httpd.www/includes/functions.php on line 13 Warning: Undefined array key "header" in /customers/7/a/e/clan-pib.dk/httpd.www/includes/functions.php on line 13 Warning: Undefined array key "id" in /customers/7/a/e/clan-pib.dk/httpd.www/includes/functions.php on line 13 Warning: Undefined array key "header" in /customers/7/a/e/clan-pib.dk/httpd.www/includes/functions.php on line 13 Warning: Undefined array key "id" in /customers/7/a/e/clan-pib.dk/httpd.www/includes/functions.php on line 13 Warning: Undefined array key "header" in /customers/7/a/e/clan-pib.dk/httpd.www/includes/functions.php on line 13 PiB (#PIB at QuakeNet) - Procenter i Blodet; Vi har det lidt sjovere i stiv tilstand
 
     
 
    PROCENTER I BLODET - ØL, DRUK OG CS SIDEN 2001
   
 
Procenter i Blodet aktive igen
11-11-2009, 12:41 af Fragman
  ja så er en hel del af de gamle members aktive igen, men det er ikke i et FPS spil denne gang. vi har istedet lavet en dansk guild på serveren Vek´nilash i spillet World of Warcraft....blandt members er madsen, hit, fragman og iver bl.a.....og uha vi hygger, 7 bosser taget ned i Ulduar selv med 8 og 9 members i raidet....

Lidt mindre rust, lidt flere members
20-04-2008, 02:23 af Fragman
  Jaja så var det en lille øve weekend igen her i fredags.

hit?, Lino, Pixel, MasN og jeg spillede en del pcws igen, og det gik lidt blandet, men vi begynder at få en del af rusten banket ud af systemet (vi blev endda beskyldt for at være cheatere af nogle franske frøædere).
Senere på aftenen/natten endte vi med at få besøg af min gamle kammerat Lille, som har joinet nu....Vi mangler dog lige at få fixet en bedre maskine til ham snart, for at han kommer i fulde omdrejninger.

En tidligere spiller fra enigma (zadizz) overvejer også om PIB skal være en del af hans fremtid, for lidt ungt blod kan vi nok også bruge :)

Men tak for et hyggeligt lille 2 mands Lan til hit? og delvis Lille, og Tak til Lino, Pixel og MasN for nogle hyggelige pcws :)

den spæde start
13-04-2008, 11:59 af Fragman
  jaja den 13. april er datoen for vores første PCW´ere (i CS:Source selvfølgelig).

Vores debut var lidt blandet, men den første kamp var på de_dust2 som jo ikke er lavet meget om i CS:S så de gamle tacs sad stadig på rygraden, og det blev en fin kamp (som vi vandt). Derefter tog vi et par kampe på de_cbble og de_prodigy og her kunne vi godt se at der sad lidt rust i geværløbene..det der gik bedst var faktisk vores offensive sparerunder, men sidste kamp var på en skod servere, mod folk der åbenbart ikke havde problemer med 3 smokes...så den skal vidst bare glemmes.

line-up var:
Fragman
Hit?
MasN
Pixel
T-101 (lino)

en ret god eftermiddag, og vi er da ikke helt tabt bag vognen, men vi skal nok have indøvet en smule teamwork (gerne de_dust2) og derefter have kigget på tacs til nogle af de maps vi knapt kender.

Derudover var det svært at finde kampe mod danskere til den slags, så er du i en mid-skilled klan (som har en fin server), der mangler en træningspartner, så kontakt os da endelig på mail..evt smid lidt info om hvor I finder pcws mod danskere...og også gerne nogle gode FFA servere.

Kan da lige sige, at der vil blive afholdt et lille PIB lan (muligvis kun hit? og jeg, men håber da madsen og tz er klar også) i min lejlighed i Vejle, der vil afgjort blive gjort noget ved %erne i blodet i denne weekend (17-20/4), og håber på hygge, cs:s druk og lidt planlægning af hvordan vi får faste træningstider osv....nu er vi jo ikke så heldige, ikke have særlige forpligtigelser mere, så der skal planlægges lidt.
ALT dette vil ske i en brandert self.....så giv god plads på motorvejen mellem vejle og haderslev søndag :D

Wut! Source.
30-03-2008, 05:56 af ThunderZtorm
  Clan PIB er lige så stille ved at vågne op fra vores tømmermænd - men dog ikke i CS 1.6, men til gengæld i CS Source.

Lige nu er vi en FFA klan fordi vi ikke helt har nok folk til at spille kampe. De folk der på det seneste har brugt det gode gamle "Procenter i Blodet @" tag på forskellige servere rundt omkring er:

ThunderZtorm
hit?
Pixel
Fragman
MadseN

God jul osv
22-12-2007, 01:00 af koala
  Hey nubs.

God jul og godt nytår. Det var efterhånden et år siden Nokkah skrev den sidste nyhed, så det var ved at være på tide.

Ses i 2008 (måske).

\o/!

Bedre sent end aldrig
11-01-2006, 01:06 af Knocker
  Godt nytår alle fjolser.

Vi her hos PiB er gået i ekstrem vinterhi, eller simpelthen bare mistet lysten til CS. Vi vil dog se tiden an, og hvem ved? Måske finder vi alle tilbage til spillet igen, og flår nogle skalpe i stykker ingame.

Held og lykke i det nye år. Skål!

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/7/a/e/clan-pib.dk/httpd.www/includes/functions.php on line 22 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/7/a/e/clan-pib.dk/httpd.www/includes/functions.php on line 22
PiB som cs clan
06-08-2005, 07:57 af
  Som folk nok har bemærket, har PiB's CS afdeling stået stille igennem en længere periode. En af grundene kunne jo være, at Battlefield 2 udkom hvor mange af de fulde PiB'ere valgte at sætte deres tid på dette.

Hvad kan jeg sige.. BF2?? TSKTSK.. CS er vejen frem :P

Personligt er jeg ikke selv længere den unge på IRC, men elsker stadig CS. Om jeg nu osse er god, kommenterer jeg ikke, hehe. Men jeg er nu altså manager og kan derfor fortælle at der snart vil ske nogle ændringer hos PiB. Der arbejdes på sagen og vi vil indtage den danske CS scene endnu engang. PiB er kommet for at blive, og med snart 4 år på bagen kan der jo være noget om det.

Skulle nogle få lyst til at hjælpe, eller måske sponsere noget, kontakt da Goofy!

Snøft
22-07-2005, 11:34 af hit?
  Sent torsdag aften kom der besked fra ConniX af han forlader PiB... Grunden er at han ikke har den vilde lyst til spillet mere og derfor ikke ønsker at optage en plads i PiB...

Vi takker for tiden i den GRØNNE PiB trøje...

Rest In PILS m8

aNo Statement
28-04-2005, 08:24 af Knocker
  Statement

Vi, PiB, vil først og fremmest gerne udsende en undskyldning til klanen Cla$$ic og aNo cup afholderne.

I vores kamp mod Cla$$ic, stod vi med en fem mands lineup kort før tid, men situationen endte med at vi pludselig kun stod med 4. I et øjeblik af stress og forvirring, besluttede vi os kort og godt for at tage en standin med. Denne person blev en, som jeg personligt har kendt igennem lang tid og derved havde min tillid til. Personen jeg snakker om, er Tiddi - Kendt fra bl.a. GameOver, Boomtown.Odense mm.

Under kampen, har han spillet som Pixel og selvfølgelig fået adgang til hans Steam account, så SteamID matchede. Dette skulle så være en af vores største fejl og dummeste beslutninger vi nogensinde har taget. Der blev påstået fra Tiddi's side, at han sad på Boomtown Odense. Kampen blev spillet, og vi fik afvide at en masse havde ment Tiddi havde cheatet. Jeg tog opgaven i at følge op på demoen og se alt igennem. Efter at have set HLTV demoen igennem op til flere gange, kom jeg personligt frem til den holdning, at Tiddi var yderst suspekt, men også mange ting han gjorde, spillede imod at han brugte cheat.
I form af at vi var bange for at Pixel skulle få plettet sit rygte, pga vores dumme beslutning, gjorde at vi handlede i dumhed, men de fleste kender sikkert det at være dum i press.
Vi håbede på at det hele sev hen og blev glemt, og så ville vi personligt tage os af Tiddi. Efter længere samtaler indbyrdes i PiB, besluttede vi os så til sidst at komme frem og lægge alle kortene på bordet. Måske for sent, men man kan desværre ikke ændre på fortiden.

Vi anerkender derfor at have brudt 2 regler i aNo cup og acceptere at blive smidt ud. Vi er meget kede af denne hændelse og den vil helt sikkert hænge i vores tanker i lang tid fremover. Dertil vil vi også gerne sige, at vi håber på en smule forståelse og at folk ikke hægter os som cheatere ligepludselig. Til dem som kender os, og har gjort det igennem de snart 4 år vi har eksisteret, ved at vi afskyer alle former for cheat, og vil aldrig sættes i kontrast med det.


Med dette, afslutter vi vores statement og ønsker et langt liv i helvede til folk der skal ødelægge det for andre. Samtidig håber vi at folk giver os lidt credit, og vælger at tro på vores udlæg. Det eneste vi ønsker er at sørge for en kammerat, i denne situation Sander (Pixel), ikke bliver hængt op for noget, som han i sidste ende ikke selv har været skyld i på nogle punkter.- Tommy // Knocker
- Procenter i Blodet - Gaming since 2001
- Man har det sjovest i stiv tilstand!

Nyt Ingame nick
25-04-2005, 11:45 af hit?
  Så blev det tid til at ændre ingame nick.

Vi har den sidste måned kørt med PiB som ingame nick efter vi skiftede fra vores velkendte fulde navn "Procenter i Blodet @ "

Vores nye ingame er "o/o" og her efter vores nick....
F.eks. o/o hit?

(Dette var bare en lille reminder til vores efterhånden MEGET store fanscare *host*)

Ny mand i troppen
04-04-2005, 07:36 af Knocker
  Vi vil, med en mindre ædru stemme, ønske Goofy velkommen i PiB.

Han vil tage del som Manager og gøre dagen lidt bedre for os. (Forhåbentlig?)
Desværre, kan han ikke skaffe os 1000m teflon, så forventningerne til ham er minimale :D!

Velkommen til, lad os alle skåle!

Farvel WarZoo
28-03-2005, 02:49 af Knocker
  Vi er lige kommet hjem fra vores LAN, hvilket gik godt - Vi fik nedtur på over det jyske sprog, grinte af deres small-size pizzaer (Du ka snildt æde 2, ikk pxl?) og gamede til vi blev firkantet i hovedet.

Snakken til dette LAN gik også på hvorledes vi skulle fortsætte i WarZoo eller ej. Og efter vi fik en besked idag, hvor der blev spurgt om en kamp kunne rykkes (Vi har ventet på at spille i næsten 1 måned) satte vi et punktum. Det vil sige, vi forlader WarZoo pr dags dato.
Oven i hatten, ser vi os omkring efter noget andet cup/ladder system, som vi kan deltage aktivt i. Mere om dette senere. :)

Grøn stil er go' stil.

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/7/a/e/clan-pib.dk/httpd.www/includes/functions.php on line 22 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/7/a/e/clan-pib.dk/httpd.www/includes/functions.php on line 22
PiB LAN 25-27Marts
17-03-2005, 08:46 af
  Ja, nu har vi VIRKELIG tænkt os at komme i omdrejninger mht. CS teamet, så derfor holder vi Bootcamp @ hitstar 25-27 Marts. Game og Pils bliver hovedattraktionen, og der ska nok blive rigeligt at begge dele!

Ny stil, nyt image
07-03-2005, 02:30 af Knocker
  Så sker der lidt mere inden for procenternes rammer.

Som skrevet tidligere, ville der blive lavet et forsøg i at få strammet op omkring vores gaming. Dette er gået i den rigtige retning, og begynder at se bedre ud efter hver dag der går.

Vi er begyndt at pudse op i vores image, og dermed kommer der jo også ændringer. Vi har bl.a ændret vores gamle ingame tag, Procenter i Blodet til PiB (Kæmpe skridt for CS scenen!) og nu, har vi også fået smidt vores nye hjemmeside online, hvor der f.eks. er kommet mulighed for at se vores skønne (LOL?) ansigter.

Vi håber folk synes om det, og vi ser frem til endnu flere år på scenen, hvor vi kan vandre forvildet rundt som de stive idioter vi nu engang er. Cheers!

Oprydning blandt tropperne
25-01-2005, 08:44 af Knocker
  Så er det tid til at gøre et forsøg igen.

Denne gang har vi valgt store omrokeringer, samt konsekvens til personer med længere inaktiv periode.

Vi har fået tilgang af en ny dranker, også kaldt spiller, som går under navnet nighty-. En kanon gut, som kan sit kram.. Lad os så se hvordan det går, med en ølbong i den anden hånd!
Oven i hatten, har vi fået sparket en del personer over i vores "RIP/Rest in Pils" afdeling, hvilket er til vores tidligere medlemmer.

Vi gør klar til en ny sæson i WarZoo, og håber på at komme tilbage i vores gamle form denne gang. :)

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/7/a/e/clan-pib.dk/httpd.www/includes/functions.php on line 22 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/7/a/e/clan-pib.dk/httpd.www/includes/functions.php on line 22
Det nye år 2005
03-01-2005, 09:14 af
  Alle PIB'er ønsker jer et rigtig godt nytår ! Fra PIB's side håber vi at 2005 vil bringe os op på det niveau som vi sigter efter med det "nye" hold så vi dermed kan vise vores værd til div. LAN event's og online cups ! Men rigtig godt nytår til folket, må det bringe jer mange stive stunder !

Ny forstærkning hentes i form af wzr-
08-12-2004, 03:27 af hit?
  Efter et stykke tid´s gamening sammen med PIB er det nu blevet officielt at wzr- er ny mand i PIB trøjen...Manden/drengen er lige hva vi har ledt efter... Han har aim og ikke mindst humor som er en grundsten i PIB. Vi ønsker dig velkommen og glæder os til du skal give debut pils !!!

Nyt blod
26-11-2004, 05:25 af Knocker
  Vi har nu, efter en lang pause, besluttet os for at give et forsøg til for at rykke vores hold op i aktivitet og niveau.Med dette, bringer vi madhund som første træk. Vi kender ham alle, han fylder lige så meget som os andre og mon ikke også om han blev født i et bryggers.Velkommen til, håber du whiner mindre end os andre!

Sponsorat fra Gamexpress.dk
20-08-2004, 06:39 af koala
  I anledning af vores fødselsdag har vi modtaget følgende sponsorat fra Gamexpress.dk:1 stk. lagkage (den skal dog først sættes sammen af de forskellige ingredienser :D)Mange tak :p

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/7/a/e/clan-pib.dk/httpd.www/includes/functions.php on line 22 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/7/a/e/clan-pib.dk/httpd.www/includes/functions.php on line 22
P.I.B. fylder 3 år
19-08-2004, 10:53 af
  Så er det på dagen i dag, at vi kan se 3 år tilbage, til første gang P.I.B. så dagens lys i Counter strike..

Vi vil prøve at fejre det med at mødes så mange vi kan i Aalborg her i weekenden, og hvis vi er heldige også lige spille en enkelt pcw eller 2 i dag :-) men tillykke til os/MadseN

Nyt design
15-07-2004, 06:35 af Knocker
  Ting må jo ændre og forbedre sig, og turen denne gang kom til vores hjemmeside.Det hele er blevet lidt mere overskueligt, og forhåbentlig pænere at se på. Nu håber vi så på, at den næste forbedring bliver hit, og hans evige whine! kthnxnp!

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/7/a/e/clan-pib.dk/httpd.www/includes/functions.php on line 22 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/7/a/e/clan-pib.dk/httpd.www/includes/functions.php on line 22
like 0mg
15-07-2004, 12:06 af
  Warning---- This is not for the faint-of-heart.An apperance showed earlier today just how fast people can get insane ..The entity "raver" showed up .. LIKE OMG ?:)

Så er det sommer
06-07-2004, 02:25 af hit?
  Så er sommeren kommet, eller hva man nu skal kalde det, men sådan er den danske sommer jo... Men det er jo også desvære tiden, hvor der ikke bliver spillet så meget...Men bare rolig det kommer nok igen....

Ny g(l)amer med Procenter i Blodet
09-05-2004, 09:07 af hit?
  Her til aften blev fik vi en ny gamer... conniX er navnet på aben... Manden er 19 år og kommer fra Haderslev... Vi glæder os til vores første lan hvor traditionen siger at der skal gives omgange :P ses på grillen Casper!!! Endnu 1 gang velkommen !!!

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/7/a/e/clan-pib.dk/httpd.www/includes/functions.php on line 22 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/7/a/e/clan-pib.dk/httpd.www/includes/functions.php on line 22
PIB OWNZ MYM!!!
02-05-2004, 08:53 af
  Igår Blev mYm owned af pib ! :) billeder kommer senere.

Hvis i ser mYm|Wacky så er det bare med at sige "SYV TIL MYM"

happy trails.

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/7/a/e/clan-pib.dk/httpd.www/includes/functions.php on line 22 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/7/a/e/clan-pib.dk/httpd.www/includes/functions.php on line 22
Endnu et Farvel
20-04-2004, 03:14 af
  Så er det tid til endnu et farvel fra PIB.. denne gang er der tale om en fra Staffet, Fragboy nemmere sagt...

Grunden vores inaktivitet, har han valgt at sige tak for denne gang.. og er også til at forstå.. så vi øsker Fragboy god vind fremover....Takker for tiden../MadseN

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/7/a/e/clan-pib.dk/httpd.www/includes/functions.php on line 22 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/7/a/e/clan-pib.dk/httpd.www/includes/functions.php on line 22
Farvel og Goddag
12-04-2004, 05:01 af
  Så kom de lidt små ændringer..

Den første var Toothpick er væk igen, meningen var han skulle spille inden han skulle flytte til England omkring sommer, men da han fik et tilbud han ikke kunne afslå derover fra, tog han det selvfølgelig.. så nåede ikke at deltage aktiv.. men held og lykker derover Benja..

Men så er Pixel kommet ind som ny mand.. i et nyt forsøg på at gøre PIB aktive igen.. så lad os håbe at 15. gang er lykkens gang :-)/MadseN

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/7/a/e/clan-pib.dk/httpd.www/includes/functions.php on line 22 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/7/a/e/clan-pib.dk/httpd.www/includes/functions.php on line 22
Ny Stram kost
22-03-2004, 01:03 af
  Så er tiden inden til at se et nyt Ansigt i Den grønne, denne gang er det tale om en lidt mere Rutineret knægt, navnet er Toothpick, og så lad os se om han ikke kan tilføre holdet lidt rutine, og her snakker vi om Cs, ikke om at drikke, for der er ikke meget Rutine i ham ;-) ... Men welcome til../MadseN

PIB til Aalborg
12-02-2004, 02:47 af koala
  Jep, så kan vi ikke udskyde det længere - vi skal ha nogle pils indenbords. Dette skal ske i Aalborg d. 20 og 21 februar. Gæstedrikkere vil være Zargoth og Rottwitt. Det skal nok blive sjov.I den sammenhæng vil vi gerne opfordre folk fra Aalborg til at samle et hold/nogle hold og spille mod os på Boomtown Aalborg.Vi vil også gerne sende en officiel indbydelse til Robbin. Vi vil gerne se dig til druk i Aalborg. Kommer du?På vegne af PIB:

koala

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/7/a/e/clan-pib.dk/httpd.www/includes/functions.php on line 22 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/7/a/e/clan-pib.dk/httpd.www/includes/functions.php on line 22
"Gammel" mand i trøjen igen
03-02-2004, 09:42 af
  I søgen på at kunne stille hold, er Yding nu kommet tilbage til PIB, han var med en kort overgang, blandt andet til Net-X vores eneste lan..

Han trænder ind som Semi-gamer, så vi håbe at kunne spille lidt kampe og måske kommet lidt i "form"..Men velkommen tilbage Yding, husk du skylder en kasse pils :-)/MadseN

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/7/a/e/clan-pib.dk/httpd.www/includes/functions.php on line 22 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/7/a/e/clan-pib.dk/httpd.www/includes/functions.php on line 22
Det går som det plejer...
02-02-2004, 07:41 af
  Efter et stykke tid uden Infernal har givet lyd fra sig, nemmere 1 måned.. er det blevet til endnu et exit...

Ganske som det plejer er det ikke lykkes af få en ny mand i truppen.Såigen et mislykkes forsøg på at samle en fast trup.. men kommer nok updates angående holdet inden alt for længe/MadseN

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/7/a/e/clan-pib.dk/httpd.www/includes/functions.php on line 22 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/7/a/e/clan-pib.dk/httpd.www/includes/functions.php on line 22
Show kamp
19-01-2004, 03:50 af
  Så er der kommet den første aftale i hus efter vores store succes, som er at ligge nr. 1 på xplayn, så kommer de store celebs jo forbi :-)

men ikke for røbe for meget på dette tidspunkt men vil dreje sig om en handicap kamp..

så følg med herinde for nemmere fact, når de sidste par ting er kommet på plads, kan røbe at JA-ry er blandt de deltagende... og kampen komme til at omhandle bytur med dertil tilhørende ting.. og der vil være både kvinder og mænd til stede :-) men som sagt nemmer info følger...

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/7/a/e/clan-pib.dk/httpd.www/includes/functions.php on line 22 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/7/a/e/clan-pib.dk/httpd.www/includes/functions.php on line 22
Endnu et år forsvundet
31-12-2003, 11:51 af
  Så er der mindre end 12 timer til dette år er slut og forbi..

har været et ret blandet år for PIB, starten af året gik godt, indtil sommeren kom, hvor det siden har været lidt svært at kommme igang.. men håber på vi kan komme igang igen i det nye år, efter som der er kommet et par nye folk til..

Men vil godt ønske alle et godt nytår på vegne af mig selv og hele PIB.. og så kan i lige få det et guldkorn med... er i stive og kommer til at skade andre med fyrværkeri, så dækker forsikringen ikke, så er det op med fars pung.. så hold jeg til det smarte, bare drik dig herre lam, det er det hele nytår handler om..GODT NYTÅR

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/7/a/e/clan-pib.dk/httpd.www/includes/functions.php on line 22 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/7/a/e/clan-pib.dk/httpd.www/includes/functions.php on line 22
Jul igen
24-12-2003, 12:13 af
  Så er det juleaften..

Så vil godt på vegne af Procenter i Blodet ønske alle en god jul...

Personligt får jeg ikke nogen af de 2 ting jeg har ønsket mig, så vi kunne godt udsætte julen et par mdr. men går nok ikke :-)

Men håber i alle for en god dag.. og til de andre drenge... håber i for hardware så i kan blive lidt aktive efter jul :-)GOD JUL ALLESAMMEN
Ny tilgang
23-12-2003, 01:14 af koala
  Så er der igen kommet tilgang til de grønne :-)

Denne gang i form af en 23 årig "knægt" fra KBH, kaldet INferNal.. (som tidliger har spillet i 4stars) men med det håber vi så igen at kunne komme lidt igang igen.. så håber folk vil se noget mere til os inden for kort tid

/MadseN

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/7/a/e/clan-pib.dk/httpd.www/includes/functions.php on line 22 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/7/a/e/clan-pib.dk/httpd.www/includes/functions.php on line 22
Endnu en døgnflue
21-12-2003, 12:12 af
  Som et par gange før er vi blevet ramt af en døgnflue, denne gang var det tale om Kuniva, som ikke var længe i trøjen, men vi ønsker ham GL med hans projekt...

Just got in: PIB|kuniva
02-12-2003, 08:11 af koala
  kuniva som før har slået sine folder i klanen "Dominor" er nu PIB'er. Vi byder velkommen til det friske pust på den administrative side og regner/håber/tror på mange gode stunder fremover. Det skal nok blive sjovt.Vi er selvfølgelig kede af at vi skal spamme sådan med nyheder i dag, men det er nu meget sjov for undertegnede. Ses på lan.
Samtidigt vil vi gerne benytte chancen til at byde vores nye sponsor, Nacito inc., velkommen. De vil fremover supplere holdet med irc bouncere i stakkevis.

Rottwitt og PIB skilles
02-12-2003, 06:13 af koala
  Grundet en stor mængde arbejde på Boomtown Aalborg har Rottwitt valgt at sige farvel til PIB. At Rott forlader PIB skyldes ikke interne problemer eller andet geil - der er bare ikke tid til CS. Rottwitt tiltræder som manager for Boomers i Aalborg og vi ønsker ham held og lykke med arbejdet :)//luv you

Julegaver til PIB
29-11-2003, 08:42 af koala
  Teflonshop.dk er tiltrådt som sponsor til PIB. Vi takker mange gange for støtten der medvirker at vi ikke kommer til at mangle kvalitets-teflon lige med det første. Banneret nederst på siden vil lede dig direkte til Teflonshop.dk.

JollyBoy joiner PIB
25-11-2003, 06:19 af koala
  Vi kan her til aften byde velkommen til JollyBoy som aktiv gamer i PIB. Med Jollys tilgang til teamet håber vi at komme op på tidligere tiders høje aktivitetsniveau - hvilket vi faktisk allerede har indledt med vores detagelse i Battlecentral.dk's liga. Det skal nok blive udbytterigt at have Jolly med i truppen. Det tegner lyst for PIB.

Der kommer flere nyheder i den nærmeste fremtid - blandt andet har vi en ny sponsor at annoncere.

Rottwitt i PIB
30-10-2003, 12:28 af koala
  Rottwitt (ex. SoA, pride, yakuza) hopper med på ølvognen i PIB. Han har tidligere spillet for klaner som er førende inden for den stolte sport, at skyde skalle, man Rott har altså nu valgt at joine PIB.


Med Rottwitts tilgang til holdet kommer en masse rutine og en ordentlig sæk erfaring som vi er sikre på at vi nok skal få gavn af i PIB.


Til dem der ikke skulle vide det, er Rottwitt 22 år, arbejder på Boomtown Aalborg og er i det hele taget en stand-up-guy.


Du kan lige tage 5 mins pause og smutte forbi #pib på Quakenet og til velkommen til gutten.

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/7/a/e/clan-pib.dk/httpd.www/includes/functions.php on line 22 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/7/a/e/clan-pib.dk/httpd.www/includes/functions.php on line 22
PIB-lan over
27-10-2003, 03:32 af
  Så kom den sørgelige slutning af weekend, og vores lan, det var med tåre i øjne vi sagde farvel og tak for denne gang :-)

Men en god weekend som dog ikke startet for godt da der var fejl på centralen i frederia, så vi begyndte at drikke og ja så nåede vi ikke rigtig så meget cs den dag, men lørdagen blev der gamet igennem, og slutet dagen af med at nyde et "par" pils :-) søndagen blev lige til en omgang "dyt dyt skal vi byt?" og en enkelt pcw..

men alt i alt en rigtig sjov weekend (set fra mine øjne) så håber de andre har haft det lige så sjovt.. vil godt sige tak til Gringo for at ligge "hus" til, og hans bedre halvdel for at ryde op ;-) (vi skal nok få bedre styr på koala næste gang :-))

og personlig tak til Gringo og smølf, få at fixe min comp :-)


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/7/a/e/clan-pib.dk/httpd.www/includes/functions.php on line 22 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/7/a/e/clan-pib.dk/httpd.www/includes/functions.php on line 22
Gringo ny drunk-boy
25-10-2003, 01:54 af
  Så er der kommet et nyt medlem i de grønne klæder, navnet er Gringo, er hund uden lige, så feel free to join #pib og hils på denne tyr..

PIB-lan i Frederecia
25-10-2003, 12:48 af koala
  Yiir, så er der PIB lan igen :DDenne gang holdes i det den fantastiske by Frederecia. Der er nok med pils og smøger, (og morgan) så det kan ikke gå helt galt. Vi spiller PCW's og drikker bajere i en weekend og stemningen er høj, Så hvis du/i skal være interreseret i en PCW i denne weekend, så smut ind på #PIB og snak med en af os :-) vi garanterer dog ikke nogle ædru ops :|*Update MadseN :-)

b-one failer
08-10-2003, 08:58 af Knocker
  b-one, som hoster vores webhotel, har lavet kludder i det hele, hvilket har resulteret i, at alt er gået tabt.Til alt held, lå der stadig en gammel version af siden, som forhåbentlig kan bruges.Hvis du/I oplever fejl, bedes en lille fejl-rapport sendes til Knocker på IRC (nick: [spc]Knocker) eller pr mail: knocker@clan-pib.dkMange tak, og skål!

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/7/a/e/clan-pib.dk/httpd.www/includes/functions.php on line 22 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/7/a/e/clan-pib.dk/httpd.www/includes/functions.php on line 22
Himself og LionFighter (together?)
05-06-2003, 12:40 af
  Så er der pludselig sket noget, efter vi er gået på ferie er Himself og Lion blevet set i byen og det er så hvad der lige kom ud af det.. 2 billedere fra nightsolution


http://www.nightsolution.dk/pictures/club/c8974.jpg
http://www.nightsolution.dk/pictures/club/c8919.jpg

Sommerferie !
03-06-2003, 11:12 af hit?
  Pr. 2/6 har PIB vaglt at holder en sommerferie...Efter et forår med rigtig mange war´s på/i blandt andet ClanBase, ClanBase open cup, Xplayn, og ikke at glemme Gmc-cup hvor det blev til 30 kampe og et exit i 3 runde (Vi vandt en kasse kult hvilket vi er helt vildt glade for :DD ) Foråret har også budt på en del udskiftninger hvilket også har resulteret i en del PCW´s for at få de nye (skilled :P ) gamers, gamed ind. Derfor føler vi at vi har fortjent en lille sommerferie, men vi vil snart optage "aimet" igen da der skal trænes op til de lan´z der kommer! Sommerferien vil blive brugt på at leve op til vores navn "Procenter i Blodet" vi vil nok være at finde på nogle af sommerens festival´s. God sommer og happy frag´ing !

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/7/a/e/clan-pib.dk/httpd.www/includes/functions.php on line 22 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/7/a/e/clan-pib.dk/httpd.www/includes/functions.php on line 22
Slut med GMC (For real)
29-05-2003, 03:20 af
  Så er GMC cuppen diffinitivt slut for vores side.

må sige den har budt på lidt af vært, men der hvor der har været mest kamp var snart i 1. gruppe spil, hvor vi kæmpet om de 3 pladser med m0jn og terroloards..

I 2. gruppe var vi heldige at ryge vidre fra efter vi dummet os meget mod E35, en del folk var gået inaktive, så vi havde svært ved at træne de forskellige costum maps, og koste os så meget vi ikke kom vidre, men da E35 trak sig røg vi afligevel videre..

Og her i 3. gruppespil, havde vi indset at vi ikke ville få meget at sige, og vi havde svært nok ved at stille hold, så fik lov til at adde NeoN som var en af vores nye folk, godt nok til den søde pris af 200 kr :-)

Men vi mener da vi fik vist fanen lidt, selvom vi fik en del røvfulde, mener også det var her vi viste det bedste resultat i denne cup, med en rimlig sikker sejr over Ajukreizi, der efter sigende ikke skulle have stillet bedste hold, men en sejr er jo som sagt en sejr..

men hvad vores præmie bliver ved vi endnu ikke, vi kæmpet med Ajukreizi om den 4. plads her, men vi fik den ikke med 17 runder.. lidt røv at tænke på de gange vi har givet runder væk og lign.. men ikke noget at gøre ved..

Men vi vil godt sige tak for en god cup, som har givet mange gode kampe, desværre en del hold som ikke kunne gennemføre cuppet, men det er som man se med scenen for tiden, det er svært at holde en clan i live..

men tak for folkne bag dette projekt som har lagt uffattelige meget tid til dette cup gratis..

Og tak til alle de deltagende hold, som vi har mødt, og forhåbeligt givet nogen gode kamp

Og til folk der har set vores Vilde spil over HLTV :-)TAK for denne gang..

Nyt member i PIB
19-05-2003, 09:50 af koala
  I dag kan vi præsentere vores andet nye medlem inden for kort tid.


Som de fleste af vores trofaste læsere vil vide kom NeoN til klanen for noget tid siden. I dag var det så blevet s1r's tur til at hoppe på alkovognen.

s1r har blandt andet en fortid i 2tm og Playboys og vi er sikre på at han vil ramme ansigt for PIB også.

koala has left the building.
http://fps.boomtown.net/da_dk/articles/art.view.php?id=51398

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/7/a/e/clan-pib.dk/httpd.www/includes/functions.php on line 22 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/7/a/e/clan-pib.dk/httpd.www/includes/functions.php on line 22
Raver inaktiv
15-05-2003, 01:49 af
  Her i går aftens kom beskeden så, raver holder et pusterum fra CS, han vil dog forsat spille GMC cuppen med os..

men vi håber han for brugt pausen godt og vender tilbage med nyt energi og et par face i posen...

GOD ferie Ravse..

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/7/a/e/clan-pib.dk/httpd.www/includes/functions.php on line 22 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/7/a/e/clan-pib.dk/httpd.www/includes/functions.php on line 22
NeoN for Procenter i Blodet
15-05-2003, 01:47 af
  Så lader det til at komme gang i det hele igen..

I hvert fald er P.I.B. staben blevet udvidet med 1 efter der har været ret kraftig mandefald på det sidste..

Vi snakker om en "skilled" person som har valgt den store ære at blivet kaldt stiv konstant.. NeoN er navnet og har haft karrierer i Team-tuborg, FATO og her sidst i SideBySide..

en "mand" som nok skal komme til at udrette noget på holdet, hvis han ikke blive træt af os inden, men på den anden side, vi har ikke TZ til at whine mere, så der er kommet mere fred på GV :-)

Men GL skal der jo lyde... og håber på en lang fremtid med de stive stoddere..


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/7/a/e/clan-pib.dk/httpd.www/includes/functions.php on line 22 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/7/a/e/clan-pib.dk/httpd.www/includes/functions.php on line 22
PIB forsætter i GMC cuppen
10-05-2003, 09:52 af
  I dag kom det til kende for os at e35 har valgt at trække sig fra GMC cuppen pga. spiller mangel, vi blev kontaktet af frankieboy og blev spurt om vi er interreseret i at overtage deres plads, og som man ikke takker nej til en pils, var vi på med det samme.. så der vil stadig være mulighed for at se PIB bliver tævet af toppen af pop'en :-)

Vil godt sige tak til E35 for at være så moden at de melder ud inden runder er begyndt... og synd de ikke kunne forsætte..

XpN kamp mod Despair
08-05-2003, 09:37 af koala
  Så blev det tid til endnu en XpN kamp, denne gang mod Despair. Vi lagde på de_nuke som T og fik hevet 3 runder hjem. Ikke meget taget i betragtning af at vi nu skulle holde despair tilbage og hindre dem i at tage mere end 3 for at klare uafgjort. Den gik ikke og Despar løb af med hele 9 runder.Resultat Nuke: 3-9 3-9Inferno stod nu og ventede. Det blev lidt mere jævnbyrdigt på dette map og vi havde et par gode momenter. Vi lagde ud som CT og sikrede os 4 runder (despair fik logisk nok 8). Herefter vendte pladen og det var nu vores tur til at angribe. Despair stod godt og vi klarede 4 runder.Resultat Inferno: 4-8 4-8

Samlet resultat: 14-34gg til Despair for en fin og velspillet kamp./kwala

2 gamers vælger at forlade PIB
06-05-2003, 10:32 af hit?
  I dag Tirsdag blev det så officielt, Rune Hansen aka TZ eller ThunderZtorm om man vil, valgte at forlade Procenter i Blodet... Grunden i følge TZ, er at han ikke føler at han har overskud til at være en del af dem der skal være med til at bygge et "nyt" PIB op. Vil benytte lejligheden til at takker TZ for hans tid i PIB. Han var med fra starten da det for små 8 måneder siden blev sjovt og trods alt har gjordt oz lidt "kendte".


Den anden gamer der valgt at tage afsked med oz er exen^. exen^ joined kort efter og har været med til at sidde gang i PIB, men har nu valgt efter en del inaktivitet at forlade PIB.

GG i 2 og GL HF i fremtiden.

hit? over and out :P*UPDATE* = http://www.psklub.dk/comments.php?type=1&nid=821står lidt om sagen..

Yogi joiner som med-manager
06-05-2003, 04:37 af koala
  Yogi joiner dags dato PIB som med-manager og kommer til at fungere i et harmonisk samspil med koala som allerede sidder på posten.

Opgaven for de to bliver primært at håndtere sposorkontakter samt GV-server, matchbots og den slags forefaldende arbejde.

Yogi er til daglig skirbent og game-admin på Boomtown.net og har således en bred erfaring inden for communityområdet.Vi ønsker ham en god fremtid i PIB ;)

Admin
 
Brugernavn
Kodeord
   
 

KOMMENDE KAMPE
     

Fatal error: Uncaught Error: Undefined constant "report" in /customers/7/a/e/clan-pib.dk/httpd.www/templates_c/2a01b0b03f7fbac851ab01b724fb976d4e7b4be2_0.file.footer.tpl.htm.php:236 Stack trace: #0 /customers/7/a/e/clan-pib.dk/httpd.www/libs/sysplugins/smarty_template_resource_base.php(123): content_5e112d15aa2d70_88919285(Object(Smarty_Internal_Template)) #1 /customers/7/a/e/clan-pib.dk/httpd.www/libs/sysplugins/smarty_template_compiled.php(114): Smarty_Template_Resource_Base->getRenderedTemplateCode(Object(Smarty_Internal_Template)) #2 /customers/7/a/e/clan-pib.dk/httpd.www/libs/sysplugins/smarty_internal_template.php(216): Smarty_Template_Compiled->render(Object(Smarty_Internal_Template)) #3 /customers/7/a/e/clan-pib.dk/httpd.www/libs/sysplugins/smarty_internal_templatebase.php(232): Smarty_Internal_Template->render(false, 1) #4 /customers/7/a/e/clan-pib.dk/httpd.www/libs/sysplugins/smarty_internal_templatebase.php(134): Smarty_Internal_TemplateBase->_execute(Object(Smarty_Internal_Template), NULL, NULL, NULL, 1) #5 /customers/7/a/e/clan-pib.dk/httpd.www/index.php(784): Smarty_Internal_TemplateBase->display('footer.tpl.htm') #6 {main} thrown in /customers/7/a/e/clan-pib.dk/httpd.www/templates_c/2a01b0b03f7fbac851ab01b724fb976d4e7b4be2_0.file.footer.tpl.htm.php on line 236
SIDSTE 5 KAMPE