Warning: Undefined array key "id" in /customers/7/a/e/clan-pib.dk/httpd.www/includes/functions.php on line 13 Warning: Undefined array key "header" in /customers/7/a/e/clan-pib.dk/httpd.www/includes/functions.php on line 13 Warning: Undefined variable $return in /customers/7/a/e/clan-pib.dk/httpd.www/includes/functions.php on line 13 Warning: Undefined array key "id" in /customers/7/a/e/clan-pib.dk/httpd.www/includes/functions.php on line 13 Warning: Undefined array key "header" in /customers/7/a/e/clan-pib.dk/httpd.www/includes/functions.php on line 13 Warning: Undefined array key "id" in /customers/7/a/e/clan-pib.dk/httpd.www/includes/functions.php on line 13 Warning: Undefined array key "header" in /customers/7/a/e/clan-pib.dk/httpd.www/includes/functions.php on line 13 Warning: Undefined array key "id" in /customers/7/a/e/clan-pib.dk/httpd.www/includes/functions.php on line 13 Warning: Undefined array key "header" in /customers/7/a/e/clan-pib.dk/httpd.www/includes/functions.php on line 13 Warning: Undefined array key "id" in /customers/7/a/e/clan-pib.dk/httpd.www/includes/functions.php on line 13 Warning: Undefined array key "header" in /customers/7/a/e/clan-pib.dk/httpd.www/includes/functions.php on line 13 PiB (#PIB at QuakeNet) - Procenter i Blodet; Vi har det lidt sjovere i stiv tilstand
 
     
 
    PROCENTER I BLODET - ØL, DRUK OG CS SIDEN 2001
   
 
OM OS
Warning: Undefined array key "note" in /customers/7/a/e/clan-pib.dk/httpd.www/templates_c/94ce686fea68b182d9471c5af830891c265d2b7e_0.file.about.php.inc.php on line 35 Warning: Attempt to read property "value" on null in /customers/7/a/e/clan-pib.dk/httpd.www/templates_c/94ce686fea68b182d9471c5af830891c265d2b7e_0.file.about.php.inc.php on line 35
  Det hele startede en aften i 97' i en kælder. Der sad 4 gutter og fik nogle bajere.
Så kom det fra en, "Skal vi ikke lave en ølklub?" - Som sagt så gjort. Navnet blev P.I.B. (Procenter i Blodet) og der blev gået til den, men mest med bajere. Der var snak om at klubben skulle være noget mere, men det var
vi nok for stive til.


Så i sommeren 2001 fandt Madsen, hit og Jon ud af noget, et computer spil der hed Counter Strike, så det måtte de prøve, og det mest naturlige var jo at kalde sig PIB.
Også to andre venner Castell og Dr.Kaufmann meldte sig under CS-fanerne for at ære navnet PIB, og fra den online verden kom SnakeEye.
Også den sindssyge lille Århusianer, GhettoSmølf (der dengang hed The Lizzard) tilgik holdet i den indledende periode.


De første officielle livstegn kom fra PIB den 19. August 2001 da vi kom på Clanbase. Vi havde en lille HTML HP og en IRC chan uden Q, (var før L tiden) men efter et stykke tid kom Q. Og så kom der CW's, det var godt nok før tiden med taktikker og andre smarte ting, men sjovt var det jo.
I denne periode var blandt andre Yak, Pugga, Auganer, light, Naebdyret, Fragman og HuMLe aktive spillere på holdet, men blot Yak og Fragman overlevede de mange udskiftninger der skete i sommeren og efteråret 2002:


Efter et godt stykke tid med mange nederlag skete der så noget i september 2002. TZ vendte hjem fra "den potentielle topklan", Outbreak, og hev Himse med sig. Himse overtog hurtigt den taktiske kommando, og via de to "nye" folk, tilgik også, Exen^ (også fra Outbreak) og Lionfighter. (som både TZ og Himse kendte fra BT serverne)
Senere kom også Himses gamle venner fra C187 og Tagteam, Raver og ThomZe, med på holdet.
Siden er det gået stille og roligt fremad. Holdet er blevet spillet sammen, og vi kender efterhånden hinanden ganske godt.


Ingen klan uden en "stab" af folk bag sig, og vores første staffmember blev maskotten og reservespilleren Nurak. Den kære Cille bidrager med moralsk støtte, og generelt det kvindelige input til hvad der sker, både i klanen og udenfor.
I starten af 2003 gik Knocker's team exorior ned, og da både TZ og Himse kendte ham fra Outbreak ,hoppede han derfor med i PIB. Primært som webdesigner, og sitet her er naturligvis lavet af ham.
Seneste tilføjelse til holdet er endnu et crewmember, nemlig organizer/manageren koala, der ligeså er tilknyttet Boomtown. :)


Så kom der udskifterninger i maj måned 2003... Exen, Thomze, ThunderZtorm smuttede alle på næsten samme tid, og tiden til at bygge et nyt hold op var kommet.. NeoN (tidl. SideBySide) joinede kort, og leavede næsten
samtidig med Lionfighter. Knocker blev aktiv gamer, og Cyberzero (level) joinede og blev aktiv gamer,- mens han stadig var organizer for ”level”.


Efter længre tids "fravær" på Cs scene, er holdet blevet en del reduseret, så vi har lagt mere eller mindre inaktive i sommeren 2003, holdet er nu som følger, MadseN, Hit, Yak og Gringo (som er nyt member tidl, AR) som aktive gamer, mens vi venter på at Himself igen for internet, eftersom han er immigreret til Fyn.. men arbejder i øjeblikket på at få samlet et hold igen, som kan være aktive så vi kan nå vores mål...Der er igen kommet en død periode, hvilket har ført til nogen ændringer, som er trådt i kraft her ved den 1. december 2003, som burde gøre os mere aktive, også i følge af vi har fået selskab af JollyBoy, så vi nu er oppe på 6 Aktive gamer.. så håber vi for gang i mouse1Målene pt. er at blive en af de mest aktive klaner i DK, og håbe at komme lidt frem på scenen.
Men sådan er historien kort fortalt :-)


//Madsen /Nurak

EDIT:
Året er nu 2008, PIB har nærmest været lagret i rom siden 2005, men nu har nogle af os fået lysten tilbage. Denne gang drejer det sig dog om CS:Source. Præcist Hvilken line-up og hvilke mål vi ønsker er endnu ikke fastlagt, men lagringen i rom i 3 år, har desværre betydet lidt rust i løbene, som vi med noget FFA og lidt PCWs er ved at få ud. Vil man på try eller er man en gammel ven af Klanen, så er vi stadig på #PIB @ Quakenet.

//Fragman /hit?
Admin
 
Brugernavn
Kodeord
   
 

KOMMENDE KAMPE
     

Fatal error: Uncaught Error: Undefined constant "report" in /customers/7/a/e/clan-pib.dk/httpd.www/templates_c/2a01b0b03f7fbac851ab01b724fb976d4e7b4be2_0.file.footer.tpl.htm.php:236 Stack trace: #0 /customers/7/a/e/clan-pib.dk/httpd.www/libs/sysplugins/smarty_template_resource_base.php(123): content_5e112d15aa2d70_88919285(Object(Smarty_Internal_Template)) #1 /customers/7/a/e/clan-pib.dk/httpd.www/libs/sysplugins/smarty_template_compiled.php(114): Smarty_Template_Resource_Base->getRenderedTemplateCode(Object(Smarty_Internal_Template)) #2 /customers/7/a/e/clan-pib.dk/httpd.www/libs/sysplugins/smarty_internal_template.php(216): Smarty_Template_Compiled->render(Object(Smarty_Internal_Template)) #3 /customers/7/a/e/clan-pib.dk/httpd.www/libs/sysplugins/smarty_internal_templatebase.php(232): Smarty_Internal_Template->render(false, 1) #4 /customers/7/a/e/clan-pib.dk/httpd.www/libs/sysplugins/smarty_internal_templatebase.php(134): Smarty_Internal_TemplateBase->_execute(Object(Smarty_Internal_Template), NULL, NULL, NULL, 1) #5 /customers/7/a/e/clan-pib.dk/httpd.www/index.php(784): Smarty_Internal_TemplateBase->display('footer.tpl.htm') #6 {main} thrown in /customers/7/a/e/clan-pib.dk/httpd.www/templates_c/2a01b0b03f7fbac851ab01b724fb976d4e7b4be2_0.file.footer.tpl.htm.php on line 236
SIDSTE 5 KAMPE